top of page

Cum te ajută un tur virtual 3D în industria evenimentelor corporate?

Evenimentele corporate și conferințele reprezintă momente importante pentru companii, unde sunt comunicate mesaje cheie, sunt dezvoltate relații și sunt împărtășite idei inovatoare, benefice pentru viitorul companiilor. Utilizarea tururilor virtuale Matterport în acest context aduce mai multe beneficii semnificative:


1. Impresionarea potențialilor parteneri și clienți

Într-un mediu competitiv, impresia inițială contează enorm. Prezentarea online a unui spațiu corporate bine organizat cu ajutorul unui tur virtual Matterport poate face diferența în atragerea și convingerea viitorilor clienți.


2. Planificarea transparentă a evenimentelor

Organizatorii de evenimente pot beneficia în mod considerabil de tururile virtuale Matterport. Prin intermediul acestora, pot vizualiza spațiul în detaliu, pot estima capacitatea sălii și pot planifica evenimentul de la distanță.


3. Reducerea costurilor de vizitare și planificare

Prin furnizarea unui tur virtual Matterport, organizatorii pot reduce costurile asociate cu vizitarea fizică a spațiului sau cu organizarea de tururi înainte de eveniment. Acest lucru este deosebit de important în cazul evenimentelor cu participanți din diferite zone geografice.


4. Promovarea evenimentelor în mediul online

Tururile virtuale Matterport pot fi integrate în site-ul de promovare a evenimentului. Acest lucru oferă participanților un mod interactiv de a explora spațiul și de a-și forma așteptările. De asemenea, poate servi ca un instrument puternic de marketing, atrăgând mai mulți participanți.

 

Astfel, utilizarea unui tur virtual 3d în industria evenimentelor corporate aduce un nivel superior de transparență, eficiență și atractivitate în procesul de planificare și promovare a evenimentelor. Această tehnologie nu doar îmbunătățește experiența organizatorilor, ci și asigură un mediu confortabil și sigur pentru participanți.


Pentru acest sector de activitate, echipa noastră a realizat în ultima lună tururi virtuale 3D Matterport pentru două hoteluri de renume din București. Este vorba despre Hotel Mercure Bucharest City Center și Hotel Mercure Bucharest Unirii. Te invităm să explorezi cele două tururi virtuale 3D și să observi avantajele descrise în cadrul acestui articol.


Mercure Bucharest City Center

Tur Virtual 3D Matterport - HoReCa


Mercure Bucharest Unirii

Tur Virtual 3D Matterport - HoReCa


32 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentarze


bottom of page