top of page

Servicii FOTO & VIDEO

Două servicii clasice și indispensabile oricărui business.

Află mai multe

Fotografie comercială

Acest tip de fotografie se adresează companiilor care doresc realizarea unei ședințe foto de prezentare a spațiului în care își desfășoară activitatea. Fotografiile se pot utiliza apoi pe website-ul propriu sau pe rețelele sociale. 

Fotografia comercială este pretabilă și în cadrul evenimentelor interne - conferințe, team-building, evenimete corporate.

EXE_sediu exterior_scanbox (4).jpg

Pentru o prezetare cât mai corectă a imobilelor destinate vânzării sau închirierii, sunt necesare fotografii noi, de calitate, care să surprindă atmosfera locului. În plus, dacă vrei să publici imobilul pe Airbnb sau Booking, vei avea cu sigurață nevoie de o serie de fotografii care să atragă turiștii. Apelează cu încredere la noi - Am călătorit prin cele două canale de rezervare și știm ce dorim să vedem când accesăm o proprietate. 

Foto_Diesel Mecanica_1.jpg

Fotografie imobiliară
și de arhitectură

Fotografie food

Dacă activezi în industria HoReCa, atunci știi că fotografia de food este cel mai important instrument de vânzare. Suntem mândri că avem răbdarea necesară pentru a realiza un concept unic de set-up la fiecare ședință foto pe care o avem, concept gândit împreună cu tine. La cerere, putem realiza și fotografii de food cu fundal alb pentru a fi afișate în magazinele online de profil.

cover food.jpg

Clip video de prezentare

Orice afacere de succes are nevoie de o prezentare pe măsură. Un material video sporește încrederea în brand-ul afacerii tale, prin prezentarea transparentă a proceselor pe care le desfășori în activitatea zilnică, indiferent dacă ești producător, distribuitor sau prestator de servicii. Materialul video va include cadre filmate la interior, exterior, cadre din dronă, toate având la bază un brief inițial pe care îl aprobăm de comun acord. 

Video tip interviu

Fie că ai de gând să pregătești materiale de E-Learning pentru angajați, dorești să transmiți un video de mulțumire către clienți și parteneri sau prezinți testimonialele clienților în format video, echipa noastră te poate ajuta cu acest serviciu. Materialul de tip interviu îl realizăm la sediul tău, cu microfoane și lumini care să ne ajute în înregistrarea clipurilor video.

Material video complex

Ai o idee de video? Suntem numai ochi și urechi! De-a lungul timpului, am creat materiale video complexe, care au inclus elemente grafice, video stock, voiceover, toate având la bază un brief inițial și o idee. Pentru fiecare dintre ele am creat un concept original, compatibil cu brand-ul și cu mesajul transmis.

Clip video imobiliare

Orice proprietate de excepție merită o prezentare video pe măsură. Dacă ai văzut serialul Selling Sunset, atunci știi despre ce vorbim. Vom realiza un clip video similar cu cele din serial, format din cadre dinamice filmate cu gimball și din dronă, coloană sonoră cu drept de utilizare, elemente grafice și alte artificii care să îmbunătățească calitatea materialului video,

Ai o idee de proiect vizual?
Contactează-ne și hai să vedem cum te putem ajuta să îți prezinți ideea, afacerea sau proiectul într-o manieră profesionistă!

bottom of page