top of page

5 motive să alegi un tur virtual 3D ca soluție vizuală în imobiliare

1. Scapi de grija vizionărilor și a progrămărilor fără finalitate

Agenda este ocupată, trebuie să traversezi orașul pentru o vizionare urgentă, clientul nu mai ajunge la proprietate din motive personale, proprietarul este derajat de faptul că îi ceri cheile. Cu siguranță ai fost și tu într-o situație de mai sus. Turul virtual 3D te scapă de aceste griji și îți ușurează activitatea, având în agendă doar lead-uri care contează!

2. Ai un pachet complet de produse vizuale

Turul virtual 3D este doar un element dintr-un pachet standard pe care l-am conceput pentru a-ți ușura activitatea de agent imobiliar. Vei beneficia de fotografii 2D HDR 4K nelimitate extrase direct din tur, releveu 2D color cu denumirea și dimensiunile camerelor, măsurători liniare integrate pentru cei curioși, găzduire în cloud ca să economisești spațiul disponibil pe site și etichete interactive și informative. Toate acestea sunt incluse în tariful oferit!

3. Plătești un preț mic pentru ce primești în schimb

Știu că acest capitol este destul de sensibil, motiv pentru care nu voi insista foarte mult în această direcție. Voi spune doar că vei reduce costurile pentru următoarele servicii: combustibil pentru vizionări, fotograf, spațiu de găzduire pe site. În final vei plăti un preț mai mic pentru un pachet îmbogățit cu produse și servicii vizuale premium. Ba mai mult, vei câștiga timp, neprețuit pentru fiecare dintre noi!


4. Dai dovadă de transparență și profesionalism

În România sunt foate multe tipuri de agenții imobiliare - unele prezintă încredere mai multă, altele mai puțină. Prima interacțiune pe care o are agentul imobiliar cu clientul depinde de modul de prezentare a proprietăților; o serie de fotografii surpinse cu telefonul, strâmbe și fără o linie de perspectivă, o prezentare text foarte succintă despre imobil cât și un comision mare, vor scădea șansele ca acea agenție imobiliară să aibă lead-uri și să încheie un deal.

Turul virtual 3D realizat de noi prezintă exact realitatea (cu bune și cu rele) și oferă deci o prezență premium în online, caracterizată de trasparență și libertate de explorare. Alege să fii o agenție imobiliară în care lumea are încredere!


5. Este foarte ușor de utilizat

Turul virtual 3D este livrat prin intermediul unui link URL pe care îl poți distribui cu ușurință pe rețelele sociale, în newslettere, pe e-mail, trimis ca și mesaj pe Whats'App sau folosit în prezentări multimedia. În plus, îl poți integra direct în site-ul agenției tale sau pe imobiliare.ro care oferă această modalitatea de prezentare, fără costuri suplimentare pentru tine. De cealaltă parte, clienți tăi pot vizualiza și interacționa cu turul virtual 3D pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă, laptop) cu o simplă conexiune la internet, fără să aibă nevoie de extensii Flash Player, Java sau alte soft-uri pentru animații, așa cum sunt tururile virtuale clasice. Da, este atât de simplu să utilizezi turul virtual 3D realizat de noi!

Sper că ai observat că am subliniat în articol câteva cuvinte care evidențiază cum cele mai importante atuuri ale turului virtual 3D realizat de noi se suprapun nevoilor tale:

- doar lead-uri care contează;

- incluse în tariful oferit;

- neprețuit pentru fiecare dintre noi;

- lumea are încredere;

- simplu să utilizezi;


Te lăsăm acum cu un sfat sau un motiv bonus: Dacă oferi servicii profesioniste, ține cont de prezentarea în online. Consumatorii sunt deja foarte selectivi când vine vorba de a achiziționa un serviciu sau produs. De ce nu ar fi la fel și cu imobiliarele? Gândește-te la asta - Știi unde ne găsești!


117 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page