top of page

Matterport anunta GENESIS - Generator A.I. - schimba modul de proiectare, construire si gestionare a cladirilor

Combinând inteligența artificială generativă și informații despre proprietate, Matterport își propune să remodeleze peisajul imobiliar, optimizând designul interior, utilizarea spațiului, eficiența energetică, siguranța și accesibilitatea, transformând în același timp strategiile de marketing imobiliar.



AI. cu învățare profundă + AI. generativă = GENESIS


GENESIS combină tehnologia Matterport de inteligență artificială cu învățare profundă și viziune pe computer, inclusiv Cortex AI și Property Intelligence, cu inteligență aritficială generativă pentru a oferi o nouă generație de copii digitale. Ele vor fi de natură dinamică: elemente interioare ușor de îndepărtat, reproiectate și prezentate în 3D cu o precizie dimensională. Noile concepte de design, amenajări operaționale și alte cerințe de utilizare a spațiului, vor fi rapid evaluate și personalizate pentru clădiri ezidențiale sau comerciale, de orice dimensiune. Proiectul se bazează pe experiența de un deceniu a Matterport în inteligența artificială și pe biblioteca sa de date spațiale 3D cu peste 30 de miliarde de metri pătrați de spațiu fizic digitaliza, pentru a ajuta clienții să comercializeze, să gestioneze și să reinventeze automat, orice tip de proprietate din lumea construită.


Matterport Genesis AI
Matterport Genesis AI

Matterport anunta GENESIS - Generator A.I. - schimba modul de proiectare, construire si gestionare a cladirilor. Utilizarea GENESIS va aduce avantaje în următoarele domenii:

  • Design interior și utilizarea spațiului: Proprietarii, designerii și administratorii de proprietăți vor putea să reimagineze un spațiu fizic prin design și staging virtual automat, inclusiv cu recomandări despre cum să optimizați utilizarea spațiului.

  • Design și construcție: Simplificarea procesele de proiectare și construcție pentru proprietarii, arhitecți și constructori, obținând propuneri de proiecte virtuale mai eficiente, durabile și accesibile.

  • Eficiență energetică: Oferirea de informații despre cum să reduceți consumul de energie în clădiri, ceea ce poate duce la scăderea facturilor la energie și la o amprentă de carbon mai mică.

  • Întreținere și reparații: Evidențiază în mod proactiv cele mai frecvente probleme de întreținere și reparații pentru clădiri, împreună cu sfaturi despre cum să le previi, ajutând proprietarii și administratorii clădirilor să rezolve problemele înainte ca acestea să devină probleme costisitoare.

  • Siguranță și securitate: Evidențierea potențialelor riscuri de siguranță și securitate pentru clădiri, cum ar fi pericolele de incendiu sau încălcările codului de construcție, împreună cu recomandări despre cum să abordați aceste riscuri.

 

Cu peste 500 de proiecte vizuale și 350 de tururi virtuale 3D realizate în ultimii 5 ani, Scanbox.ro este printre cei mai vechi furnizori de servicii Matterport din România. Astfel, după 5 ani de activitate în promovarea și realizarea tururilor virtuale 3D Matterport, Scanbox.ro devine Reseller Oficial Matterport pentru România și Republica Moldova. Pe lângă serviciile de scanare 3D și realizarea de tururi virtuale 3D, compania oferă soluții vizuale în regim B2B (servicii foto, video, social media management, grafică etc.).

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page