top of page

Descarca fisier CAD direct din Matterport!

Începând cu această primăvară, poți descărca fișierul CAD direct din Matterport. Acesta este un produs suplimentar pe care îl puteți achiziționa și descărca după ce ați scanat un spațiu și l-ați încărcat în contul Matterport. Fișierele pe care le primiți pot fi importate cu ușurință într-o varietate de software CAD.



Aproape 70% din renovările în industria construcțiilor sunt cauzate de modificări de proiectare, erori sau omisiuni, documentația fiind o parte esențială a oricărui proiect nou. Majoritatea proceselor de proiectare încep cu desene de proiectare asistată de computer (CAD), dar cu toate acestea, desenele precise sunt adesea consumatoare de timp și dificil de produs, necesitând profesioniști special instruiți în topografie și modelare pentru a le executa. Cu noul supliment descărcabil CAD Matterport, utilizatorii ecosistemului Matterport pot reduce timpul de proiectare și documentare printr-o soluție rapidă, cu un singur click, realizând desene CAD editabile din norul de puncte obținut în urma scanării 3D.


Simplificați modul de lucru al echipei

CAD Matterport oferă utilizatorilor o alternativă la documentarea manuală plictisitoare a condițiilor construite, vizite repetate pe șantier pentru colectarea informațiile lipsă și crearea manuală a fișierelor, economisind astfel timp și resurse. Fișierele CAD Matterport de înaltă calitate sunt generate imediat și la un preț accesibil din norul de puncte obținut în urma scanării 3D.


Primiți fișierele în câteva zile, nu în săptămâni.

Indiferent dacă preluați datele manual sau externalizați furnizorilor această sarcină, Matterport eficientizează fluxul de lucru generarea automată a fișierul CAD în câteva zile, printr-o comandă rapidă în platformă, livrând planuri de calitate, gata de utilizat.


Descarca fisier CAD direct din Matterport! Toate comenzile CAD au elementele de Arhitectură ca opțiune de bază implicită, dar pot fi adăugate elemente suplimentare de Mobilier și Electrice.

  • Arhitectură (implicit): arhitectura de bază a clădirii, cum ar fi pereÈ›ii vizibili, podele, uÈ™i, coloane, tavane, ferestre, corpuri de baie, scări È™i acoperiÈ™uri, bazate pe norul de puncte de scanare.

  • Arhitectură + Mobilier: Planurile includ birouri vizibile, mese, dulapuri, rafturi, scaune, scaune, electrocasnice, elemente de bucătărie È™i unele accesorii de perete, bazate pe norul de puncte de scanare.

  • Arhitectură + Electricitate: Planurile includ modele generice de prize de alimentare/date, corpuri de iluminat/întrerupătoare, alarme È™i aÈ™a mai departe, bazate pe norul de puncte de scanare.

  • Arhitectură + Mobilier + Electricitate: Planurile includ toate elementele menÈ›ionate mai sus, pe baza norului de puncte de scanare.



În pachetele de fișiere CAD Matterport sunt incluse următoarele:

  • FiÈ™ier .DWG AutoCAD compatibil cu CAD 2020

  • FiÈ™ier .DXF (exportat din .DWG)

  • .PDF set de imagini. 1 pentru fiecare dintre planurile incluse

  • .RCS (dosar FiÈ™ier È™i asistență Point Cloud)

  • FiÈ™ier de stiluri de diagramă .CTB AutoCAD (standarde de imprimare CAD)


Fișierul CAD Matterport este pentru cei care lucrează în spațiul AEC (Arhitectură, Inginerie și Construcții), în special în sectoarele Comercial, Retail, Firme de arhitectură generală/Design, Firme de inginerie, Companii de construcții.



 

Cu peste 500 de proiecte vizuale și 350 de tururi virtuale 3D realizate în ultimii 5 ani, Scanbox.ro este printre cei mai vechi furnizori de servicii Matterport din România. Astfel, după 5 ani de activitate în promovarea și realizarea tururilor virtuale 3D Matterport, Scanbox.ro devine Reseller Oficial Matterport pentru România și Republica Moldova. Pe lângă serviciile de scanare 3D și realizarea de tururi virtuale 3D, compania oferă soluții vizuale în regim B2B (servicii foto, video, social media management, grafică etc.).

15 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page