top of page

Scanbox.ro devine Reseller Oficial Matterport în România și Republica Moldova

După 5 ani de activitate în promovarea și realizarea tururilor virtuale 3D Matterport, Scanbox.ro devine Reseller Oficial Matterport pentru România și Republica Moldova.


"Ne bucurăm să reprezentăm Matterport în România și Republica Moldova. Considerăm că această nouă etapă a venit la momentul potrivit, prin prisma expansiunii digitale din Europa de Est. Experiența acumulată în cei 5 ani de activitate prin realizarea de tururi virtuale 3D Matterport în diverse domenii de activitate, ne va ajuta în dezvoltarea activității de comerț și consultanță personalizată. Astfel, cine vrea să înceapă un business pe direcția tururilor virtuale 3D sau are nevoie de echipament Matterport pentru a face upgrade activităților din companie, ne poate contacta să discutăm despre cele mai bune soluții vizuale." - Andrei Ghioarcă, Owner.


Cu peste 500 de proiecte vizuale și 350 de tururi virtuale 3D realizate în ultimii 5 ani, Scanbox.ro este printre cei mai vechi furnizori de servicii Matterport din România. Pe lângă serviciile de scanare 3D, compania oferă soluții vizuale în regim B2B (servicii foto, video, social media management, grafică etc.).


Vezi mai jos ultimele tururi virtuale 3D Matterport realizate de Scanbox.ro.

 

Hotel Alexandrion Experience, Sinaia | Tur Virtual 3D pentru turism și HoReCa


Showroom PINUM, Otopeni | Tur Virtual 3D pentru comerț și showroom-uri


Vilă 4 camere, Bragadiru | Tur Virtual 3D pentru imobiliare


HubiT Coworking Space, București | Tur Virtual 3D pentru coworking


9 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page