top of page

Fotografie Imobiliară | 6 sfaturi utile pentru o ședință foto așa cum trebuie!

Ești în situația în care ai programat o ședință foto pentru imobilul pe care vrei să-l vinzi, dar fotograful pe care l-ai chemat nu ți-a explicat cum să pregătești spațiul, ce obiecte să ascuzi și care sunt zonele "fierbinți" care atrag cel mai mult privirile. Pentru ca imobilul tău să arate impecabil în listarea imobiliară, am pregătit câteva aspecte de care trebuie să ții cont, înainte ca fotograful să apese pe declanșator:

  1. Lumina: Deschide toate draperiile și lasă lumina naturală să pătrundă în casă. Este important să transmitem căldura casei noastre prin fotografii, iar lumina care inundă camerele ne poate ajuta în acest demers. Verifică în prealabil ca toate becurile să fie funcționale și aprinde toate sursele de iluminat disponibile.

  2. Holul: Prima impresie contează. Înlătură hainele atârnate în cuier și încălțămintea din fața ușii - acestea transmit o senzație de dezordine și pot sugera faptul că imobilul nu are suficiente spații de depozitare.

  3. Livingul: Ascunde toate lucrurile și obiectele de decor care nu îndeplinesc un rol funcțional cum ar fi fotografiile din vacanță cu familia și alte obiecte personale. Spațiul trebuie să fie cât mai aerisit și cât mai ușor de perceput de către privitor. Televizorul ar trebui să rămână închis și să nu prezinte urme de praf sau amprente.

  4. Bucătăria: Este una dintre zonele "fierbinți" ale casei. Păstrează doar câteva electrocasnice la vedere, pentru a nu transmite senzația de aglomerare. Pregătește masa ca pentru o cină în familie pentru a recrea atmosfera de ”acasă”.

  5. Baia: Ascunde în dulapuri toate produsele cosmetice și șterge bine oglinda de urme. Vrem să evidențiem un spațiu de relaxare, nu un depozit de șampoane și săpunuri. Plusează la capitolul relaxare cu un aranjament simplu - o lumânare parfumată sau un set de prosoape asortate cu baia.

  6. Dormitorul: Asigură-te că patul este făcut corect, că ai ales o lenjeria care se potrivește cu restul camerei și că pernele decorative sunt la locul lor. Adaugă o plantă într-un colț, câteva cărți pe noptieră și totul va arăta senzațional în fotografii.

Suntem siguri că ți-au fost utile sfaturile noastre!

Acum, imobilul tău este gata pentru o ședință foto imobiliară și ne poți chema oricând ca să surpindem cadrele ce vor face diferența la tranzacționare.

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page